Wie zijn we?

Welkom bij Shuttle4You, de gemakkelijke en efficiënte shuttledienst van en naar luchthavens, treinstations, zakelijke bijeenkomsten, evenementen of andere uitstapjes.

Van bij uw thuis, kantoor of waar u ons nodig hebt.

Shuttle4You biedt u een efficiënte, betrouwbare en stressvrije privévervoerdienst van deur tot deur.

Persoonlijke service

Wij bieden u een shuttle/taxi aan vanaf de ophaallocatie tot aan de bestemming dat u verkiest in een voertuig enkel en alleen voor u. Onze voertuigen dragen geen uiterlijke kentekens en zijn uitgerust met getinte ramen. Dit bevordert de discretie en het premium karakter. Onze tarieven zijn concurrerend en vooraf bepaald, zodat u op het laatste moment geen verrassingen kunt ontvangen. Wij bieden een eenvoudige online reservatie via een gemakkelijk formulier. Wij streven ernaar om u tevreden te stellen. We luisteren eveneens naar uw specifieke vragen en verzoeken.

Veiligheid

Nieuwe voertuigen, goed onderhouden, garanderen u al het reiscomfort die u verwacht. Wij bieden u op aanvraag kinderzitjes en zitverhogers voor het welzijn van uw kinderen. Onze voertuigen beschikken over de nodige personenvervoer vergunningen, technische controle en worden adequaat omnium verzekerd. Onze chauffeurs beschikken over een onberispelijk gedrag in het verkeer en dit alles om uw reis aangenamer te maken.

Comfort

Shuttle4You streeft ernaar om onze klanten de beste comfortabele service aan te bieden. Neem plaats in onze voertuigen en geniet van de verplaatsing om u te ontspannen of om te werken op uw computer. Het interieur van onze auto's zijn comfortabel en goed onderhouden, zodat u het gevoel hebt de eerste persoon te zijn aan boord. Een ruime koffer is geschikt voor al uw bagage. We beschikken ook over WIFI-verbinding in onze voertuigen.

Behulpzaamheid

Vanaf het begin zullen onze chauffeurs voor u en uw bagage zorgen. De deuren worden jullie geopend, zodat jullie direct kunnen kennismaken met de kwaliteiten en diensten van Shuttle4You. Om de communicatie met onze klanten te vergemakkelijken en om positief te beantwoorden aan hun verwachtingen spreken onze chauffeurs meerdere talen. Onze professionele chauffeurs beschikken over verschillende routes, dit om maximaal te ontlopen aan het verkeer. Alles wordt in plaats gesteld om uw verplaatsing zonder zorgen uit te voeren.